Veel gestelde vragen

Ik heb per ongeluk verkeerde gegevens ingevuld bij het bestellen, Wat nu?

Heb je je bestelling nog niet bevestigd, ga dan een stap terug in het bestelproces en pas de foutieve gegevens aan. Heb je je bestelling al geplaatst. Stuur ons dan een berichtje via het contact formulier, wij zullen je gegevens zo snel mogelijk aanpassen.


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, hoe kan dat?

Onze webshop stuurt je, direct nadat je bestelling is bevestigd, automatisch een email met het besteloverzicht. Indien je deze niet ontvangt duid dit in de meeste gevallen op een onjuist ingevuld emailadres. Laat dit per email aan ons weten. Wij kunnen je dan een kopie van jouw bestelling alsnog toesturen. Check ook altijd even je spam. Misschien zit daar de bevestigingsmail. 


Ik heb iets besteld maar bij nader inzien wil ik toch annuleren, wat nu?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen van bij jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat is ontvangen.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Ik wil een BTW factuur ontvangen, kan dat? 

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Bedrijven die een BTW factuur willen ontvangen kunnen per email dit verzoek indienen. Zij ontvangen binnen vijf werkdagen een gespecificeerde BTW factuur (PDF) als de bedrijfsnaam en het BTW nummer aan ons zijn doorgegeven. Ons emailadres is info@doggiesunited.com. Wij streven ernaar e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.


Ik zie geen winkel keurmerk, is het wel veilig om te bestellen?  

Als ondernemer is het niet altijd voordelig om een keurmerk aan te vragen, hier zijn kosten aan verbonden. Om die reden heeft ons bedrijf, Doggies United, nog geen winkel keurmerk. Onze gegevens zijn wel op te vragen, gebruik hiervoor het contact formulier. Mailen of via whatssap contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. 


Mijn ontvangen artikel zit niet in een plastic verpakking, hoe kan dat?

Als ondernemer is het belangrijk om maatschappelijk bewust bezig te zijn. Plastic verpakkingen zijn overbodig, het zit ten slotte al in een doos als het verzonden wordt. Al onze artikelen zijn nieuw. De meeste van onze artikelen zijn in karton of met een lintje verpakt, dit is beter voor het milieu!


Mijn artikel is langer onderweg dan beloofd is, hoe kan dat?

Als kleine zelfstandige ondernemer is het belangrijk om niet teveel producten op voorraad te hebben, dus hebben wij met een deel van onze leveranciers productie afspraken gemaakt. De artikelen worden dus pas gemaakt als ze via onze website besteld worden. De levertijd bedraagt dan maximaal 28 dagen. Je ontvangt hierover automatisch bericht. 


Werken jullie met drop shipping?

Het antwoord hierop is nee. Wij verzenden onze artikelen altijd via DPD of PostNL, vanuit Nederland. Je artikelen zijn zorgvuldig verpakt in een stevige doos of (plastic) envelop en wij maken gebruik van een nederlands retouradres. U kunt dus heel simpel en vertrouwd uw artikelen bestellen in onze webshop. Wel hebben wij met sommige leveranciers afspraken gemaakt over de productie groottes en wijze van bestellen. Op die manier hebben wij minder voorraad en kunnen wij onze artikelen voor een goede prijs aan u aanbieden.  


Ik krijg een betalingsherinnering, maar heb mijn artikel(en) geretourneerd, hoe kan dit?

Wat vervelend dat uw een betalingsherinnering krijgt! Heeft u de artikelen aangemeld via ons contact formulier, per e-mail of de pakbon bijgesloten? Want alleen op deze manier kunnen retouren goed worden verwerkt. Ons systeem heeft namelijk een vooraanmelding met bestelnummer nodig om de retouren goed te kunnen verwerken. Maar geen nood, wij bewaren de artikelen en de bijbehorende doos met traceer informatie altijd standaard zes maanden. Dus neem contact met ons op via e-mail of Whatsapp als u vragen heeft over de status van uw retourzending.


Hebben jullie een vergunning voor het verkopen van diergeneesmiddelen?

Als je in Nederland via een webshop diergeneesmiddelen aanbiedt en verkoopt, moet je opgenomen zijn in het Register internethandel diergeneesmiddelen. Dit geldt voor zowel vrij verkrijgbare diergeneesmiddelen, als voorschrift plichtige diergeneesmiddelen van de categorie URA. Deze verplichting bestaat sinds 28 januari 2022 en komt voort uit de nieuwe diergeneesmiddelenverordening. Doggies United heeft zich ingeschreven in dit register en mag deze artikelen dus legaal verkopen, meer informatie staat hier. Heb je vragen over onze registratie, benader ons dan via het contact formulier