Shampoo

Je favoriete huisdier gaat overal mee naartoe. Tijdens de dagelijkse wandelingen loopt je beste vriend mee over het gras, door de bosjes, door de modder, sommige huisdieren houden van rollen of spontaan het water in te rennen. Het is daarom erg belangrijk om vachtverzorging op de juiste manier toe te passen. Maar welke shampoo is nu de beste keuze die aansluit bij het vacht type van je viervoeter, lees hier meer..

Bedenk dat sommige huisdieren niet alleen allergieën kunnen ontwikkelen voor voedsel, maar ook shampoo soms niet kunnen verdragen. Hoe gevoelig je huisdier is hangt ook af van ras en leeftijd van je huisdier, vacht type en de frequentie van het wassen. Met een goede hondenshampoo ben je bovendien in staat om huidproblemen en bijvoorbeeld vlooien aan te pakken.

Het is belangrijk om huisdieren met een langharige vacht vaker te wassen, de opbouw van de vacht is namelijk anders als bij een kortharige vacht. Bovendien is de kans op klitten groter. Omdat de frequentie van verzorging dus hoger ligt is het belangrijk om bij de aanschaf van een shampoo te kiezen voor een medicinale shampoo, of een shampoo met zoveel mogelijk natuurlijke producten.

Bekijk ons assortiment Trixie, Gottlieb, HERY, Vets best, DierenDrogist, Nooties, LIEF!, Beaphar direct en bestel eenvoudig je favoriete honden shampoo.


Gottlieb shampoo

Gottliebb is een professioneel merk wat veel in trimsalons wordt gebruikt. Geleverd in een handige jerrycan van vijf liter en met een ruim assortiment. Een absolute aanrader als het gaat om vachtverzorging, en altijd een shampoo die perfect bij jouw huisdier past. Het merk Gottlieb bevat veel verschillende olieën en kruiden, voor een optimale vachtverzorging.


Dennen shampoo

De heerlijk ruikende dennenshampoo van Gottlieb bevat macadamia olie.

Het zorgt ervoor dat het beschermende ‘vette’ laagje niet geheel van de huid verdwijnt.

De toegevoegde olie laat een beschermende laag achter waardoor bacteriëen en beestjes geen kans krijgen.

Het ondersteunt de natuurlijke glans. Uitermate geschikt voor langharige rassen én om je huisdier regelmatig mee te wassen en het ruikt bovendien heerlijk.


Kruiden shampoo

De kruidenshampoo van Gottlieb bevat kruidenextracten en ook verschillende soorten olie.

Deze variant is geschikt voor elk ras. De olie geeft ondersteuning bij de verzorging van een droge vacht en helpt bij het behouden van de natuurlijke glans.

De toegevoegde kruiden extracten geven dat beetje extra verzorging en hebben een kalmerende werking op de huid.


Yorkshire shampoo

De Gottlieb Yorkshire shampoo is zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontwikkeld voor de Yorkshire Terriër.

Dagelijkse vachtverzorging is bij dit ras noodzakelijk, om klitvorming te voorkomen. Elke dag wassen hoeft natuurlijk niet, maar veel mensen verkijken zich op de vachtverzorging bij aanschaf van dit ras.

De Gottlieb yorkshire shampoo helpt klitvorming te voorkomen, hydrateert en maakt de vacht zacht en glanzend.


Puppy shampoo

De Gottlieb puppy shampoo is speciaal voor puppies en jonge honden.

De puppy shampoo van Gottlieb bevat ook macadamia olie voor een goede verzorging van de vacht.

Omdat pups nog volop in ontwikkeling zijn is het belangrijk dat zij een goede weerstand kunnen opbouwen. De wereld ontdekken en vies worden staat hier centraal, soms tot grote ergernis van de eigenaar. Een keer extra wassen is dan ook helemaal niet erg, daar is deze shampoo speciaal voor ontwikkeld! De Gottlieb puppy shampoo heeft een heerlijke geur.


Zwavelteer shampoo

De Gottlieb zwavelteer shampoo is volgens ons geen gewone shampoo. Het ruikte niet zo fris zoals de meeste shampoo’s maar is wel erg effectief op huisdieren met vacht problemen.

Deze shampoo bevat berkenteer, wat helpt bij de behandeling van een droge huid. Heeft je huisdier last van een droge huid, schilfers, eczeem of wondjes, dan is deze shampoo een absolute uitkomst.

Speciaal voor de gevoelige, en oudere honden is de Gottlieb zwavelteer shampoo de meest geschikte keuze.


Poedel shampoo

De Gottlieb poedel shampoo is speciaal ontwikkeld voor poedels.

Omdat ook poedels een andere verzorging nodig hebben dan kortharige honden is het belangrijk de juiste vacht verzorging en de juiste shampoo te gebruiken.

De Gottlieb poedel shampoo is verkrijgbaar in twee varianten, voor poedels met een witte vacht, of een grijs/zwarte vacht.


Trixie shampoo

Trixie is een bekend merk, met ruim 40 jaar ervaring heeft Trixie een groot assortiment opgebouwd, zo ook met vacht verzorging en shampoo’s. Het shampoo assortiment is uitgebreid en daarnaast heeft dit merk ook borstels, trimbenodigdheden en verzorgingsproducten voor oren en nagels in het assortiment.


Kijk niet alleen naar de prijs, maar naar het totaalplaatje: de inhoud, het prijskaartje én de kwaliteit.